Budgetzondag – Games – 18 juli

James Cameron´s Avatar: The Game

Iedereen is wel bekend met de film Avatar van de misschien wel één van de bekendste regisseurs: James Cameron. Deze film was een vreselijk groot succes in de bioscopen. De film heeft daarom ook niets voor niets een paar honderd miljoen dollar gekost om te maken. Bij deze film was er ook een game uitgekomen. Wij hebben deze game voor je gevonden. Net zoals in de film speelt de game zich af op Pandora. Je kunt in de game kiezen uit twee verschillende campagnes, of je sluit je aan bij de Na´vi of de RDA Corporation.

► Prijs: €12,40
► Verzendkosten: €1,15
► Link: The Hut
► PayPal: Nee
► Goedkoopste plek die wel PayPal/iDEAL ondersteund: Gamersland

Tom Clancy’s Rainbow Six Vegas 2

Rainbow Six Vegas 2 is het vervolg van het succesvolle eerste deel van de Rainbow Six franchise. Rainbow Six Vegas 2 is een first person shooter. Verwacht geen heftige chaotische shoot-outs zoals bij Modern Warfare 2 want bij Rainbow Six draait het namelijk om iets anders. In deze game gaat het voornamelijk om de tactiek die je kiest zodat je je vijand kan uitschakelen. Hoewel deze game al aardig lang verkrijgbaar is kunnen wij je de game nog steeds aanraden.

► Prijs: €19,-
► Verzendkosten: €2,-
► Link: Gamesshoppen
► iDEAL: Ja

Dark Sector

Dark Sector is een game waar je waarschijnlijk nog nooit van gehoord hebt. Deze game stond bij veel mensen bekend als een rip-off van Gears of War. In deze game speel je als geheim soldaat Hayden Tenno. Jij wordt op een missie gestuurd naar Oost-Europa. Je komt hier in een stad en dat herbergt een zeer groot geheim omtrent de Koude Oorlog. Nadat je deze missie voltooid hebt wordt je besmet door een virus van een beest. Dit zorgt ervoor dat mensen veranderen in echte moordenaars. Bij Hayden Tenno echter is dit anders. Jij bent ogpewassen tegen dit virus en hebt nog steeds de controle over jezelf. Wij hebben deze 3rd person game voor een mooi prijsje voor je.

► Prijs: €13,50
► Verzendkosten: €1,95
► iDEAL: Ja
► Link: SmartGamer

 1.    488 XP
  tigertijger's avatar

  rainbow six vegas kun je tegenwoordig al goedkoper krijgen en ja dan heb ik het over deeltje 2 maar goed wel een vete game de rest vind ik minder leuk

 2.    954 XP
  Patrick.G's avatar

  rainbow six vegas 2 was/is een geweldige game en zal het altijd blijven!

 3.    1402 XP
  Selec1's avatar

  Rainbow Six Vegas 2 is koning!