Onlangs kondigde Ubisoft aan dat ze een film uit zullen brengen ter promotie van Ghost Recon: Wildlands, namelijk ‘War Within the Cartel’. Gezamenlijk met die aankondiging kregen we een korte teaser te zien.

Nu heeft Ubisoft weer wat vrijgegeven rondom deze film en nu betreft het een volwaardige trailer van de film. Deze film zal op 16 februari uitgezonden worden via het Twitch kanaal van Ubisoft en de beelden hieronder smaken in ieder geval naar meer.

“War Within The Cartel werpt een blik achter de schermen van het Santa Blanca drugskartel, dat wordt geleid door de gerespecteerde doch meedogenloze leider, El Sueño. Na een aanval op hun hoofdkwartier, gaan El Muro (Hoofd Beveiliging), El Yayo (Hoofd van Productie), Nidia Flores (Hoofd Smokkel) en El Cardenal (Hoofd van de Beïnvloedingsoperatie) op zoek naar een verrader in de organisatie. Het actievolle verhaal speelt zich af voor de gebeurtenissen van de game, waarin een elite Special Forces team, de Ghosts, worden ingeschakeld om het kartel uit te schakelen. War Within The Cartel is geproduceerd door digitale studio Legion of Creatives uit Los Angeles en bevat Grammy-winnaar, ondernemer, acteur en hiphop legende Tip “T.I.” Harris in de rol van Marcus, één van de leden van het Santa Blanca kartel.”