Sony: 3D geeft je een ‘concurrentievoorsprong’

Een concurrentievoorsprong, wat is dat nou weer? Dat is de letterlijke vertaling van “competitive edge”. Sony zegt dat 3D dat aan de gebruikers van 3D gaming geeft.

Het houdt in dat je wat meer inzicht en precisie in je spel hebt. Bij een spel als Gran Turismo 5 kan je nauwkeuriger sturen. Bij MotorStorm Apocalypse zullen nu brokstukken en dergelijken op je af komen vliegen. Het geeft meer opwinding in het spel. Bij een spel als Killzone 3 zal je beter inschatten hoe ver vijanden zijn. Met LittleBigPlanet 2 kan je beter inschatten waar je Sackboy is.

Dat is natuurlijk allemaal overbodige informatie van Sony. Dit is gewoon een logisch gevolg van de derde dimensie. Wat veel mensen wel willen weten van 3D is dit: wanneer wordt het toegankelijk voor de gewone portemonnee?

 1.    4547 XP
  ps3dennis's avatar

  Het is voor mij al toegankelijk maar heb het er niet voor over, aangezien ik het nogal vindt tegenvallen en mijn huidige tv nog maar 2 jaar oud is ( er zullen dus eerst kleinere modellen moeten uit komen, dan kan ik mijn monitor vervangen.

 2.    1919 XP
  ddvos's avatar

  de meeste mensen hebben toch geen 3D tv en ik speel veel shooters en de meeste shooters kan je toch niet in 3D spelen

 3. Anoniem -   
  Sixstar6's avatar

  Egt eh^^ ik heb nu ander half jaar en full HD 1080P die gaat zeker wel nog en jaar of 4 nog mee dus geen 3D tv voor mijn

 4. Anoniem -   
  Dennis's avatar

  slaat helemaal nergens op want niemand heeft toch geld over voor zo’n 3d tv, en de games gaan ook ver grafisch naar beneden, hele toffe feature maar die grote mond van sony altijd..

 5.    17 XP
  shark2511's avatar

  ik ben 3d aan het gamen op mijn pc met de 3dvision van nvidia en de samsung 2233rz werkt goed hoor vooral bf bb2 je kunt echt diepte inschatten en de recente games ondersteunen allemaal 3d dus ik ben al om voor €2000 euro voor een 3d-tv is mij ook nog iets te veel

 6.    44 XP
  Boudewijn's avatar

  Ik heb het 3D-effect gezien in de store… nou als dat je een competitive edge geeft dan is het in ieder geval niet zo’n grote dat je er echt een punt van kan maken als Sony… Misschien moet je er aan wennen of zo maar ik vond het vooral irritant en maar weinig toevoegen

 7.    4547 XP
  ps3dennis's avatar

  @shark2511:
  Kijk eens op internet naar deze tv Samsung LE40C750 die kost geen 2000 euro.

 8.    99 XP
  Ronald's avatar

  Ik heb alleen een film in de bios gezien in 3D. Ik vond het wel supertof en sta zeker open voor een tijdperk 3D-games. Kwestie van tijd en een verlaging van de tv-prijzen. Sony neemt in ieder geval het voortouw en dat is prijzenswaardig.

  p.s. wederom goed nieuws voor de Playstation. Weer een studio 1st party : Tarsier Studios. Misschien The City of Metronome nu exclusief.

 9.    672 XP
  MightyMostert's avatar

  Ik word er misselijk van…
  En de hele tijd een bril op.. uhh nee…

 10.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  ik wil het zkr wel hebben, maar de prijs vind ik nu nog teveel