Gisteren kon je al de launch trailer van Sniper Elite 4 bekijken, die aanstaande dinsdag in de winkels zal liggen. Gelijktijdig met de release van de game zal er ook een Season Pass verschijnen die je voor €34.99 aan kunt schaffen.

Met de naderende release heeft Rebellion nu de details van de Season Pass bekendgemaakt, zodat je weet wat je krijgt als je deze aanschaft.

Zo krijg je alle pre-order content en dat bestaat uit het volgende:

  • Target: Führer campagne missie – Infiltreer in een geheime mediterrane onderzeeboot basis en schakel Hitler uit. Deze missie kent 30 manieren om je doel uit te schakelen.
  • Camouflage Rifle Skin Pack – Ga op in de omgeving met verschillende skins voor de wapens die je aan het begin van de game krijgt. Deze wapenskins en wapens zijn in alle modi te gebruiken.

De pre-order content krijgen is natuurlijk een mooi iets, maar het gaat uiteindelijk om nog te verschijnen content en dat bestaat uit drie grote nieuwe campagne missies, drie content pakketten vol met allerlei items, drie wapen pakketten en drie nieuwe personages voor de coöperatieve modus en multiplayer.

  • Driedelige campagne – Deze campagne staat los van de hoofdverhaallijn en kent uitgebreide nieuwe omgevingen waarin Karl verschillende opdrachten moet uitvoeren. Uiteindelijk zal hij uit Italië moeten ontsnappen met een spannende ontknoping tot gevolg.
  • Content pakketten – Elk van de drie pakketten zal gelijktijdig met de extra campagnemissies uitkomen en deze bevatten 3 nieuwe wapens, 8 nieuwe wapenskins en 2 personages.
  • Wapen pakketten – Deze bevatten zoal wapens met een geluidsdemper, bekende wapens uit de oorlog en materialen om vijanden van dichtbij uit te schakelen.

Wat betreft de multiplayer maps, die zullen net zoals nieuwe modi geheel gratis beschikbaar worden gesteld na de release.