Het is weer zondag en dat betekent dat het opnieuw tijd is om naar jullie mening te peilen over een bepaald onderwerp. Ditmaal gaan we de game For Honor nog even in de spotlights plaatsen alvorens hij over enkele dagen in de winkelrekken zal liggen. Momenteel loopt er nog een open beta, waarbij je dus de kans hebt om de game nog voor de release uit te proberen, mocht je dit niet al gedaan hebben. Ben je (mogelijk) wel al met For Honor in de weer geweest, dan ben je hier zeker aan het juiste adres.

Waar For Honor over gaat en wat voor type game het is, gaan we hier niet toelichten. Daarvoor kan je terecht in de aankomende review. Daarnaast hebben we hier ook al een paar Specials over de game gepubliceerd, waaruit je meer informatie kan halen. We zijn echter wel zeer benieuwd naar jouw mening en je mogelijke bevindingen met deze game. Heeft het spelen van de eerdere gesloten of open beta je over de streep getrokken? En zo ja, waarom? Wat maakt het voor jou een must-have? Of wacht je expres af tot de game uit is, omdat je direct een ‘volledige ervaring’ wilt hebben?

Kijk je om een bepaalde reden helemaal niet uit naar For Honor of ben je gewoon niet overtuigd naar aanleiding van wat je gespeeld en/of gezien hebt? Dat kan natuurlijk ook. Dat willen we hier ook graag van je weten, dus verpak je mening weer in een passende reactie en plaats die onder dit artikel.