Sledgehammer Games is de ontwikkelaar die dit jaar verantwoordelijk is voor de release van Call of Duty. De precieze subtitel van deze game blijft vooralsnog onduidelijk, maar mogelijk volgt er rond mei een onthulling van de game inclusief trailer. Wel wist Michael Condrey, de chief operating en development officer bij Sledgehammer, alvast een tipje van de sluier op te lichten.

Op Twitter werd hem namelijk gevraagd om iets te vertellen over de locatie van Call of Duty 2017, waarop hij heel kort en krachtig antwoordde. Activision heeft al eerder laten weten weten dat Call of Duty terug naar de roots gaat, maar ging hier inhoudelijk niet verder op in. Michael Condrey bevestigt met de locatie echter precies waar de game zich gaat afspelen, namelijk op de grond.

Dat betekent dus dat exosuits, super jumps, ruimteschepen en andere ongein verleden tijd zijn. Of de game ook daadwerkelijk teruggaat naar de Eerste of Tweede Wereldoorlog is nog onbekend, al liggen hier wel de roots van de franchise.