Activision houdt zich voornamelijk bezig met games, maar ook zij hebben natuurlijk mooie merchandise van hun eigen producten. Zo ook T-shirts van één van hun grootste franchises, Destiny. Het onderstaande shirt is net nieuw en wij mogen een exemplaar weggeven.

Dit shirt is maat L en van hoge kwaliteit, zodat het lang meegaat. Jij kan natuurlijk kans maken op dit mooie shirt en het enige wat je daarvoor moet doen, is even een mailtje sturen met het bericht dat jij graag dit shirt wilt winnen. Om je mailtje te sturen, dien je de onderstaande stappen te volgen, vergeet daarbij niet je adres en nickname te zetten. Dat maakt het afhandelen van de prijsvraag gemakkelijker mocht je de winnaar zijn.

Maar, stel nu dat jij straks niet de winnaar bent van dit T-shirt, niet getreurd. Dit shirt is namelijk sinds kort ook verkrijgbaar bij alle filialen van Primark, dus daar kan je altijd alsnog terecht.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Destiny'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Activision zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 21 februari 2017. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Activision.