Nieuwe trailer van Lara Croft and The Guardian of Light verschenen

Het is alweer een heel tijdje geleden dat we nog iets van Lara Croft and The Guardian of Light hebben gehoord. In Lara Croft and The Guardian of Light gaan de mensen van Eidos een beetje de andere kant uit met Lara want zoals je misschien al weet wordt het dit keer een soort arcade game. Het camera standpunt is ook anders, je hebt nu een bovenaan zicht van Lara in plaats van een achteraanzicht. In deze game wordt ook een nieuw personage voor gesteld genaamd: Totec. Hij zal je vergezellen door heel de game, en omdat de game een co-op game is kan iemand met Lara aan de slag en een vriend of vriendin met Totec.

Vandaag is er samen met de trailer ook enkele nieuwe info verschenen over Lara Croft and The Guardian of Light. Er zullen meer dan 30 verschillende wapens aanwezig zijn in de game, die je dan nog eens kan upgraden door allemaal verborgen relikwieën en artefacten te verzamelen. Je zal ook je eigen skills kunnen upgraden naar je eigen keus, zodat je misschien iets sneller kan lopen of dat je beter tegen damage kan.

Een release datum hebben we jammer genoeg nog niet, maar de game zal deze zomer nog op het PlayStation Network verschijnen.

 1.    3745 XP
  vinnie1234's avatar

  mwa vind maar niks!

 2.    4547 XP
  ps3dennis's avatar

  Ik vind het maar niks dat je de hele tijd op die gast moet passen.

 3.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Vind die camera positie niks. Waarom heet het eigenlijk geen Tomb Raider meer?

 4.    1384 XP
  Bappie-NL's avatar

  Hmz vele wapens, upgrades… en de puzzels??? Ben ook niet zo onder de indruk van deze trailer… :o(