Begin deze maand kwamen we met het bericht dat 2K Games wat meer duidelijkheid had gegeven over de DLC plannen voor Mafia III. Nu kunnen we je melden dat ze ook meer details bekend hebben gemaakt over de eerste uitbreiding die op 28 maart zal verschijnen. Deze DLC heet ‘Faster Baby’ en zal voornamelijk om het racen draaien in een volledig nieuwe omgeving genaamd Sinclair Parish.

Je zult een nieuwe kompaan krijgen in de vorm van Roxy Laveau. Samen met haar ga je de strijd aan tegen een corrupte sheriff, die activisten dwarszit in New Bordeaux. De uitbreiding zal vol actievolle achtervolgingen zitten en gekke stunts. Daarnaast zal het nieuwe features bevatten, zoals dat je de tijd kan vertragen tijdens het rijden, explosieven kunt gooien vanuit een wagen en een nieuwe activiteit, die “Herbalism” heet. Gaat Franklin geld verdienen met de groene en geurige plantjes? Het lijkt er wel op.

Verder bevat de content ook twee nieuwe voertuigen en outfits met als bonus een proximity mine die altijd van pas kan komen. Hieronder ga je in de video achter de schermen en hoor je nog meer details over de Faster Baby uitbreiding.