The Incredible Adventures of Van Helsing is een actie-RPG van de Hongaarse indie-ontwikkelaar NeocoreGames. De game verscheen in 2013 voor de PC en in 2015 bracht de studio een port uit voor de Xbox One. Het spel is nog nooit uitgekomen op een PlayStation console, maar dat zal komende week toch gaan gebeuren.

NeocoreGames heeft namelijk aangekondigd dat The Incredible Adventures of Van Helsing: Extended Edition op 1 maart uitkomt voor de PlayStation 4. In The Incredible Adventures of Van Helsing nemen spelers het in het fictieve koninkrijk Borgovia op tegen monsters in een wereld vol magie. Volgens de ontwikkelaar kent het spel fast-paced combat en tal van easter-eggs. Op de PlayStation 4 maakt de game gebruik van de features van de DualShock 4 en is het geoptimaliseerd voor Remote-Play op de PS Vita. Daarnaast kun je Trophies verdienen en heeft de game PS4 Pro support.

De Extended Edition van The Incredible Adventures of Van Helsing bevat naast de game ook alle DLC die voor het spel is uitgekomen. Dit betekent dat spelers direct toegang hebben tot drie verschillende speelbare personages.