In januari 2016 kwamen er via verschillende bronnen geruchten naar buiten over de volgende Assassin’s Creed game. Dit nieuwe deel zou ‘Empire’ gaan heten en zich afspelen in Egypte. De geruchten leken toen al vrij realistisch en een opgedoken foto met daarop een piramide en de naam ‘Assassin’s Creed: Empire’, maakte dit gerucht wel erg sterk. Verder heeft Ubisoft al eens aangegeven dat Egypte zeker een mogelijkheid is voor een nieuw deel. Kortom, de kans dat Assassin’s Creed: Empire, gesitueerd in Egypte, in 2017 verschijnt, lijkt vrij groot.

Daar wordt vandaag nog een schepje bovenop gedaan, met een foto die stiekem is genomen van een vroege build van de game. Deze foto lekte via Reddit met de titel ‘Je weet wat dit is?’.

De kleding stijl, wapens en zanderige omgeving doen vermoeden dat het inderdaad gaat om Assassin’s Creed: Empire, die zich dus afspeelt in Egypte. Assassin’s Creed delen lekken zolang we ons al kunnen herinneren ver voordat ze worden aangekondigd en dat lijkt ook nu weer het geval te zijn. Dus raar kijken we er niet van op.

Bekijk de foto hieronder.