Bulletstorm: Full Clip Edition laat zich voor het eerst zien in diverse video’s

Er deden al geruime tijd geruchten de ronde dat er een remaster van Bulletstorm onderweg was en vorig jaar december werd deze officieel onthuld. Er zijn al screenshots verschenen van de remaster, maar nu zijn ook de eerste beelden van de game getoond via diverse video’s.

De originele Bulletstorm kwam in 2011 uit voor onder andere de PlayStation 3. De game werd goed ontvangen door de pers, maar werd door het grote publiek een beetje vergeten. Veel gamers krijgen nu dus de kans om alsnog van deze titel te genieten. De Full Clip Edition zal vooral grafisch er flink op vooruit gaan. Zo wordt er gebruik gemaakt van meer polygonen en de textures zijn nu in een hogere resolutie. Tevens zal de framerate een stuk beter zijn dan het origineel.

PlayStation 4 Pro bezitters kunnen Bulletstorm: Full Clip Edition ook in 4K spelen, alleen is het nog niet duidelijk of dit native zal zijn of dat het gebruikmaakt van checkerboarding. Buiten de grafische update zal ook alle DLC dat voor het spel is uitgegeven bij deze remaster inbegrepen zitten. Dit zijn zes nieuwe maps voor de Echo modus.

Diegene die het spel reserveren kunnen Bulletstorm spelen met Duke Nukem, inclusief nieuwe dialogen die speciaal zijn ingesproken voor deze extra. Hoe dit eruit komt te zien in de game, kun je hieronder zien in een video. Tevens zijn er nog twee video’s beschikbaar die het verhaal en de gameplay laten zien.

Boxshot Bulletstorm: Full Clip Edition

Bulletstorm: Full Clip Edition

Releasedatum:
07-04-2017
Genre:
Shooter
Uitgever:
Gearbox Publishing
Ontwikkelaar:

5 reacties

 1. Anoniem -   
  81.18.252..xxx's avatar

  Vette game, nu maar hopen dat de servers langer online blijven als die pvan de ps3 versie. Ik baalde destijds flink dat ze de servers van gamespy overnamen en niet op een andere manier draaiende hebben kunnen houden. Wil de release van de ps4 versie zeggen dat de ps3 misschien ook weer multiplayer speelbaar wordt?

 2.    1118 XP
  Actie94's avatar

  Ik ben benieuwd hoeveel ze hiervoor gaan vragen, van 60 euro zou absurd zijn.

 3.    465 XP
  tielo's avatar

  Was ooit een Plus titel voor de PS3, aardige game maar niet iets echt port waardig imho.

 4.    3995 XP
  20style [20]'s avatar

  Da was echt een zalige game ik hou van gears of War en kwas echt tevreden met bulletstorm in die tijd !

 5.    2347 XP
  peyj's avatar

  Ik heb me zo dood geërgerd aan deze game.. Het was dat die gratis was in PS+. Ik kon op geen enkel moment lekker in de game komen. De brute kills waren wel vet, maar er waren op een gegeven moment te veel bugs en glitches. Krijg nog steeds kriebels als ik de game in mn trophy list zie..

Bulletstorm: Full Clip Edition nu al voorzien van een launch trailer
Een vervolg op Bulletstorm hangt af van Bulletstorm: Full Clip Edition
Zie hier nieuwe Bulletstorm: Full Clip Edition screenshots