Ghost Recon: Wildlands zit er aan te komen en Ubisoft organiseert voor de release een community evenement waarvoor we vijf mensen mogen uitnodigen. Via deze actie geven we vijf keer een set van twee kaarten voor dit evenement weg, zodat je een vriend of vriendin mee kan nemen.

Het community evenement zal plaatsvinden op 6 maart aanstaande in de Vue bioscoop te Eindhoven. Dit van 19:00 tot 21:30 uur, de inloop is trouwens vanaf 18:30 uur. De game spelen staat natuurlijk centraal op dit evenement, maar Ubisoft kennende zullen er ook goodies aanwezig zijn en het belooft vooral een gezellige boel te worden.

Wil jij naar dit evenement met een vriend of vriendin? Stuur ons dan een mailtje waarin je aangeeft hier graag bij aanwezig te zijn. Wees wel snel, want donderdagmiddag zullen we de namen doorgeven aan Ubisoft, zodat zij het verder kunnen afhandelen.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Ghost Recon: Wildlands'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Ubisoft zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 2 maart om 15:00 uur. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Ubisoft.