Castlevania in oktober blijft speculatie


Onlangs gingen er geruchten dat Castlevania: Lords of Shadow in Oktober zou uitkomen. Helaas word dit gelijk tegen gesproken door Konami. Konami heeft namelijk medegedeeld dat er nog geen datum vast staat voor de game. Het opvallende is dat de woordvoerder zei dat de release in Oktober een speculatie blijft. Dit betekent dat er een mogelijkheid blijft bestaan dat hij in Oktober kan komen. Wanneer er meer duidelijkheid over ontstaat laten wij dit direct weten dus houd de site in de gaten!

De onlangs 7 wereld records houdende serie is alweer bezig aan zijn volgende topper. In Castlevania: Lord of Shadows staat het verhaal centraal. Als speler speel je Gabriel Belmont. De wereld wordt aangevallen door een duistere macht die ervoor zorgt dat de geesten van de overledenen geen rust kunnen vinden, waardoor hun lichamen als ondoden weer opstaan. Gabriel moet zorgen dat de rust wederkeert en wel door delen van relics te vinden. Bovendien heeft deze duistere macht ook nog eens zijn eigen vrouw vermoord.

 1.    449 XP
  AT1LLA's avatar

  Iemand die zijn eigen vrouw vermoord moet cker als een psycho spelen 😀
  Ben echt benieuwd naar deze game.

 2.    6677 XP
  Myx's avatar

  Ben bezig met castlevania voor de psp en gba, mssn speel ii ook de nes versie, dus ben echt benieuwd naar dit deel, al hoop ik wel dat dat 3d het niet verpest