De afgelopen weken hebben we er al veel over kunnen schrijven, maar vandaag is het dan eindelijk zover. Horizon: Zero Dawn ligt vanaf nu namelijk officieel in de winkels en is sinds vannacht ook vanuit de PlayStation Store te downloaden.

De wereld van Horizon: Zero Dawn speelt zich 1000 jaar in de toekomst af, waarin de mensheid niet meer het superieure ras is, maar ruimte heeft gemaakt voor machines die de dienst uitmaken. Dankzij het jagersinstinct en technologische vondsten van de mens, weet de bevolking zich enigszins te redden, maar het hoofdpersonage Aloy wil graag meer.

Ze is benieuwd naar het verleden en de geschiedenis van de mensheid. De drang naar het onderzoeken is groot bij haar en daar ga jij als speler bij helpen.

Zoals je in onze review hebt kunnen lezen, nadert Horizon: Zero Dawn voor ons de perfectie en zodoende beoordeelden wij de game met een terechte 9.5. Deze review kun je hier teruglezen, mocht je hem eerder gemist hebben. Wij zijn dus al geruime tijd bezig met de game, maar het is vanaf vandaag ook jullie beurt.

We zijn daarom erg benieuwd naar hoe jullie de wereld van Horizon: Zero Dawn tot nu toe ervaren hebben en wat de mening van onze community is over deze game. Laat hieronder dus vooral weten wat je ervaringen met de game tot nu toe zijn en of het voor jou de verwachtingen heeft weten waar te maken.