Eerder deze week kondigde Microsoft Xbox Game Pass aan, een antwoord op PlayStation Now. Dat is voor Xbox One gebruikers natuurlijk interessant en blijkbaar ziet Microsoft hier ook wel een markt in. Sony is inmiddels al enkele jaren bezig met PlayStation Now en deze service was aanvankelijk op veel apparaten beschikbaar. Dat is momenteel nog steeds het geval, maar dit zal later dit jaar teruggeschroefd worden naar enkel de PlayStation 4 en PC. Xbox Game Pass daarentegen zal straks enkel op de Xbox One beschikbaar zijn voor Xbox One games en backwards compatible Xbox 360 games.

Goed, het is voor zowel Sony als Microsoft dus een verdienmodel, maar nu komen we bij jullie uit. Zijn jullie PlayStation Now gebruikers en zo ja, wat vind je van de service op zichzelf en wat vind je van de regelmaat qua updates aan nieuwe content? Belangrijker nog, zie je een toekomst in deze service en zo ja waarom? En indien niet, waarom dan niet? Is de beperking qua beschikbare platformen een doorn in het oog of maakt je dat niet zoveel uit? Hoe denk je dat dit zich zal ontwikkelen met het oog op streaming in het algemeen en op de toekomst van de PlayStation op zichzelf?

Streaming wordt tenslotte steeds belangrijker en dat maakt dit tot een uitermate interessant onderwerp wat je vanuit meerdere kanten kunt belichten. We zijn uiteraard weer erg benieuwd wat jij vindt van dit onderwerp. Verpak je mening daarom vooral weer in een passende reactie voor onder dit artikel.