Mass Effect: Andromeda multiplayer screenshots laten character customization zien


Mass Effect: Andromeda komt over iets minder dan drie weken uit en in aanloop naar de release krijgen we behoorlijk wat nieuw beeldmateriaal van de game te zien. Gisteren kon je hier al een nieuwe gameplay video zien die meer over de spelwereld uitlegde. Vandaag hebben we enkele screenshots om te tonen.

Het gaat deze keer om screenshots uit de multiplayer. Mass Effect: Andromeda zal ook een multiplayer modus krijgen, maar hier weten we eigenlijk nog weinig over. Het annuleren van een speciale multiplayer test hielp hier natuurlijk ook niet bij.

Wel krijgen we dankzij de onderstaande screenshots enigszins een beeld van hoe de character customization eruit zal komen te zien. De afbeeldingen werden via Twitter gedeeld door producer Fernando Melo en laten bijvoorbeeld zien hoe je verschillende personages kunt kiezen en hun kleur kunt aanpassen.

Mass Effect: Andromeda verschijnt op 23 maart voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

Boxshot Mass Effect: Andromeda

Mass Effect: Andromeda

Releasedatum:
23-03-2017
Genre:
Actie
Uitgever:
Electronic Arts
Ontwikkelaar:

6 reacties

 1.    56 XP
  Sgtpun's avatar

  Allemaal leuk en aardig maar het moet ook geen overkill worden met mass effect. Ik haal deze wel. Maar heb nu al bijna de hele game gezien.
  Zorg er gewoon voor dat de game goed is en dus alle review sites positief zijn dan verkoop je het ook wel. zoveel beelden verpest mijn plezier wel een beetje. Ik wil alles ontdekken. Ook alle opties om m’n poppetje te maken

 2.    378 XP
  Kuroda's avatar

  @Sgtpun: ik snap wat je bedoelt, ik kijk zelf ook geen trailers meer want ik wil me laten verassen. Volgens mij had ign zelfs al de eerste 20 minuten van de game online en de loyalty mission van peebee, maar nee daar kom ik wel achter tijdens t spelen

 3.    2511 XP
  gamexl's avatar

  @Kuroda: Hey Kuroda… Laat je verrassen en niet verassen want dan heb je het toch wel over jouw crematie vermoed ik. 😉

  Ik heb wel naar de eerste 13 minuten gekeken van Mass Effect Andromeda. Op zich wordt er niet veel weggegeven hoor. Wat ik geleerd heb is hoe de gezichtsanimaties er uit zien. Daar maakte ik me namelijk zorgen om. (ik zeg niks verder) En hoe het dialoogsysteem nu precies werkt. (wat is er anders) Verder zijn er sommige scenes die mij verder hebben gemotiveerd om deze game te halen! Van die wow! momentjes… (niet veel hoor, maar toch wel een paar).

  Nog even wachten en dan ben ik onbereikbaar! 😉

 4.    378 XP
  Kuroda's avatar

  @gamexl: haha wat een verschil 1 letter kan maken! Nog 3 weken en we kunnen los!

 5. Anoniem -   
  82.217.102.xxx's avatar

  @Sgtpun: Je poppetje ?
  Niet zo denigrerend over je game held he? Je moet nog minstens 60 uur met hem/haar optrekken. Als je voor Sara kiest kun je haar maar beter niet constant m,n poppetje noemen ,houdt ze denk ik niet zo van….

 6.    4300 XP
  Peter01's avatar

  ziet er heel mooi uit. ik wil meer weten over hoe je de mp in gaat enzo. ik heb genoten van de sp van mass effect 3, maar NOG meer van de mp. die was erg verslavend. ben door al dit andromeda nieuws zelfs af en toe weer een potje me3 mp gaan spelen. heel leuk als je een fatsoenlijk team hebt. ik schop kont als ik een vorcha met een vlammenwerper heb. dat zijn pas goede poppetjes.

Mass Effect: Andromeda krijgt geen singleplayer updates en DLC meer
Mass Effect: Andromeda update 1.10 brengt veranderingen voor multiplayer
Mass Effect: Andromeda demo van maar liefst 10 uur is nu beschikbaar
Dit is hoe Mass Effect: Andromeda’s laatste patch de animaties heeft verbeterd