Capcom is niet aanwezig op de Gamescom 2010

De Gamescom in Keulen staat alweer voor de deur, het is een grote gamebeurs waarbij alle gamedevelopers hun zelfgemaakte creaties kunnen laten zijn aan de media en de consumenten. Vele gamedevelopers zullen aanwezig zijn op deze beurs, ondere andere Sony, Microsoft, Nintendo, Activision, EA en noem maar op.

Capcom is dit jaar niet aanwezig op de Gamescom, dat hebben ze laten weten via hun Europese blog. Capcom meld dat hun op dit moment maar 2 games aan het developen zijn: Dead Rising 2 en Sengoku Basara Samurai Heroes, waarvan het eerste deel van Dead Rising zelfs verboden was in Duitsland. Waarschijnlijk zal Dead Rising 2 dan ook verboden worden en daarom houd Capcom maar één game over om te laten zien op de Gamescom, wat natuurlijk niet de moeite waard is voor hun. Waarschijnlijk zal Capcom wel op de Tokio Gameshow aanwezig zijn.

 1. Anoniem -   
  Targox's avatar

  valt wel te begrijpen, alleen wel jammer had graag meer gezien van DR2.

 2.    2719 XP
  jimke1's avatar

  ja ik vind dat capcom de laaste tijd niets meer te bieden heeft .
  vind ik wel jammer

 3.    6677 XP
  Myx's avatar

  Goede reden

 4.    4541 XP
  ps3dennis's avatar

  Dit krijgt Sony weer niet:
  Dead Rising 2: Case Zero verschijnt op 31 augustus en kost 400 Microsoft Points. Dit heeft Capcom bekendgemaakt. In de proloog kunnen spelers alvast kennismaken met hoofdrolspeler Chuck Greene in een spannend avontuur. Met 12 uur game play.

 5.    99 XP
  Ronald's avatar

  Ik weet niet wat ze bij Capcom allemaal uitspoken maar het staat allemaal op een bijzonder lag pitje. Wanneer gaan ze eindelijk good-old MAXIMO uit de motteballen halen ?