Net zoals met Rainbow Six: Siege, een andere game uit de stal van Ubisoft, is For Honor opgedeeld in seizoenen. In dit eerste segment kunnen we rekenen op zes nieuwe krijgers, welke in tweetallen vrijgegeven zullen worden. Bij de presentatie van de Season Pass waren er al placeholders te zien van karakters, maar gezien ze nog in ontwikkeling zijn, zou je hier niet te veel waarde aan moeten hechten.

Zou je inderdaad niet moeten doen, maar volgens Reddit-gebruiker Bones404 kloppen die placeholders wel degelijk. Sterker nog; hij beweert afbeeldingen te hebben van de karakters. De eerste blijkt inderdaad een Centurion te zijn, een Romeinse krijger en de hoogst haalbare officiersrang voor de gewone man in die tijd. De tweede is de Ninja, gespecialiseerd in spionage en aanslagen plegen, en dit type beleefde de hoogtijdagen in de 16e eeuw.

De meeste gebruikers op Reddit geloven wel dat dit echt is, hoewel sommigen ook denken dat het nep is omdat de Centurion niet goed te plaatsen valt. De Ninja voegt zich uiteraard bij de samoerai, maar de Centurion is een Romeinse officier. Anderen beweren echter dat er in de campagne al vaker over Centurions wordt gesproken en dat ze bij de ridders horen. Wat denken jullie, echt of nep?