LittleBigPlanet 2 heeft releasedatum

Een aardig tijdje geleden hadden wij een bericht met een mogelijke releasedatum voor LittleBigPlanet 2. Deze zou volgens de webwinkel Play.com op 5 november releasen. Dit blijkt dus niet helemaal waar. Want Sony heeft namelijk laten weten op hun officiële PlayStation Blog dat LittleBigPlanet 2 vanaf 16 november in de schappen zal liggen.

LittleBigPlanet 2 is het nieuwe deel van de Play, Create, Share games van Sony. Deel 1 van LittleBigPlanet was een zeer groot succes. In deze game kun je je fantasie werkelijkheid maken met het bouwen van levels. Deze kun je tevens online delen zodat ze voor de andere LittleBigPlanet bezitters speelbaar zijn. In het nieuwe deel breidt ontwikkelaar Media Molecule dit bouwen van levels nog veel meer uit. Je kunt er zelfs je eigen mini game creeëren.

 1.    537 XP
  DARKSMOKE's avatar

  Mooie Datum 😛

 2.    99 XP
  Ronald's avatar

  Graag zou ik willen weten of ook nog een story-mode in deze game zit. Ik ga dit spel niet kopen voor alleen het bouwen van levels. Vond de story-mode in deel 1 juist tof om te doen.

 3. crew Redacteur -    1887 XP
  GlobalSoldier's avatar

  @Ronald: Er zit vast en zeker wel een story mode in

 4. Anoniem -   
  Denniskuhh's avatar

  yeah, komt ook nog niet genoeg in november ;P

 5.    239 XP
  watnoukanniet's avatar

  Dit is nou een spel die ze op PS+ moeten zetten. Ik heb deel 1 maar blijf niet eindeloos DLC kopen.

  Als ze hem op PS+ zetten wil ik nog wel een tijdje meegaan met de DLC want het spel is wel erg geinig. Het zou voor mij een reden zijn om over PS+ na te gaan denken.

 6.    6677 XP
  Myx's avatar

  Foute tijd voor mij en denk niet dat ik het ga kopen. Heb deel 1 uiteindelijk maar weinig gespeeld.

 7.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Zal deze niet gaan halen denk ik