Maak kennis met de Nexus en een drietal planeten uit Mass Effect: Andromeda

De releasedatum van Mass Effect: Andromeda nadert met rasse schreden. Nog ongeveer twee weken en dan kan je jouw exemplaar in de winkel halen. Naarmate de release nadert, verschijnt er natuurlijk steeds meer nieuws – zoals je de afgelopen dagen al merkte – en ook vandaag is er weer genoeg te zien.

Als je zo min mogelijk van deze game wilt zien, laat deze video’s dan aan je voorbijgaan. Deze kunnen immers als spoilers worden ervaren.

Dat gezegd hebbende, bij IGN nemen ze de game eens nader onder de loep in de onderstaande twee video’s, waarin we de Nexus en een drietal werelden langs zien komen. De Nexus is net zoiets als de Citadel uit de voorgaande delen. De Nexus fungeert dus als een ruimtestation die vele malen groter is dan de Citadel. Hier kan je wapens en armor upgraden. Ook groeit de Nexus qua inwoners en NPC’s naarmate je meer ontdekkingen doet tijdens het spelen. Het vinden van items en het craften van upgrades zorgt ervoor dat steeds meer figuren uit hun cryogenische slaap ontwaken.

Tot slot kan je nog drie planeten bewonderen waarin we een sneeuwlandschap, een bergachtig landschap en een woestijngebied voorbij zien komen. Mass Effect: Andromeda verschijnt 23 maart voor de PS4, Xbox One en PC.

Boxshot Mass Effect: Andromeda

Mass Effect: Andromeda

Releasedatum:
23-03-2017
Genre:
Actie
Uitgever:
Electronic Arts
Ontwikkelaar:

2 reacties

 1. Anoniem -   
  82.217.102.xxx's avatar

  Mass effect en No Man Sky : word of the day is Pathfinder.
  Padvinders zijn de nieuwe trend in games ? ;- )

 2.    2511 XP
  gamexl's avatar

  En nu moeten ze ophouden met teveel te laten zien… Beetje overkill en ik wil bepaalde zaken zelf ontdekken in de game. Tja, ik zal me er toe moeten zetten om niet meer te kijken dus… (moeilijk soms want nieuwsgierigheid is ook een bitch!) 😉

Mass Effect: Andromeda krijgt geen singleplayer updates en DLC meer
Mass Effect: Andromeda update 1.10 brengt veranderingen voor multiplayer
Mass Effect: Andromeda demo van maar liefst 10 uur is nu beschikbaar
Dit is hoe Mass Effect: Andromeda’s laatste patch de animaties heeft verbeterd