Developer’s diary, trailer en nieuwe screenshots van Star Wars: The Force Unleashed

Star Wars, een van de meest succesvolle film-reeksen van de laatste tijd, heeft een tijdje terug ook een game gekregen. Nu is er inmiddels een tweede deel van deze game. Alhoewel er wel meer games waren van Star Wars is dit echter de eerste, echt succesvolle game. Het eerste deel werd al gauw een best-seller in Amerika en Australië. Tot nog toe zijn er zeven miljoen exemplaren verkocht.

29 Oktober komt het tweede deel uit van deze game. Het verhaal begint zes maanden na het eerste deel en een jaar voor Star Wars Episode IV. Het verhaal van het tweede deel zal naar verluid een stuk duisterder worden dan het eerste deel.

Hieronder kunnen jullie  nieuwe screenshots van Star Wars: The Force Unleashed zien. Op deze screenhots kun je gevechten en overviews zien uit Star Wars: The Force Unleashed. Daaronder staat de Developer’s Diary en vervolgens de trailer. In de Developer’s Diary kun je zien hoe de game gemaakt is. In de trailer zie je een paar stukjes uit de game om je tot 29 Oktober zoet te houden.

[smooth=id:379;]

 1.    130 XP
  michael's avatar

  Vette trailer =O

 2.    6677 XP
  Myx's avatar

  Die 2 lightsabers zien er zooo vet uit !!!!

 3.    828 XP
  jonas46's avatar

  Die trailer had ik al lang gezien

 4.    9 XP
  argonmaurits's avatar

  oude trailer volgens mij, maar hij blijft vet! Het ziet er echt mooi uit!