Ghost Recon: Wildlands is de best verkopende game van 2017 tot op heden. Dit heeft Ubisoft met trots bekendgemaakt en slaat op de Nederlandse markt. Daarmee is het andere grote releases dit jaar voor gebleven en dat is natuurlijk een prestatie om erg trots op te zijn.

Om dit heugelijke feit te vieren mogen we een Fallen Angel figurine weggeven, die natuurlijk bekend is uit de game. Deze figurine is erg gedetailleerd en staat ongetwijfeld mooi in je collectie. Wat moet je hiervoor doen? Niet zo heel veel, alleen zorgen dat je de onderstaande vraag goed weet te beantwoorden.

Vraag: Wie aanbidt het Santa Blanca kartel in Ghost Recon: Wildlands?

Weet jij het antwoord? Stuur dat dan in en volg daarbij de onderstaande stappen. Meer weten over de game? Lees dan zeker even onze review, die we vorige week publiceerden.

blank

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Fallen Angel'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Ubisoft zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 21 maart 2017. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Ubisoft.