In 2011 kwam de buitengewoon vermakelijke shooter Bulletstorm uit. Deze game zal later dit jaar opnieuw verschijnen, maar dan als remaster voor de PlayStation 4. Maar hoe zit het nu eigenlijk met een vervolg, want dat verdient deze game wel.

Gearbox Publishing is nu de uitgever van Bulletstorm: Full Clip Edition (remaster) en dat insinueert dat zij nu de rechten op de franchise hebben. DualShockers vroeg aan Vincent Slaven, PR manager van Gearbox Publishing, of er plannen zijn voor meer Bulletstorm.

Hierop gaf Slaven aan dat Gearbox “meer wil doen” met de serie, maar dat de Full Clip Edition voor People Can Fly (ontwikkelaar) een manier is om te kijken of “mensen nog steeds Bulletstorm” willen, aangezien het huidige klimaat wat meer ontvankelijk is voor over-de-top gameplay waar Bulletstorm om bekend staat.

Kortom, een vervolg hangt af van het succes van Bulletstorm: Full Clip Edition, maar aan motivatie is in ieder geval geen gebrek. Bulletstorm: Full Clip Edition verschijnt op 7 april voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.