R.U.S.E. komt wat eerder

R.U.S.E. is de nieuwe strategie game van Ubisoft. Op dit moment is de beta van de game nog flink aan de gang, helaas geld deze beta niet voor ons PS3-bezitters maar enkel alleen voor de PC-bezitters.

R.U.S.E. is geen normale strategie game waarin je een basis moet bouwen, soldaten maken enzovoorts. In R.U.S.E. is het namelijk de bedoeling om je soldaten op het slagveld te sturen. Daarnaast zal deze game ook nog eens de PlayStation Move van Sony ondersteunen.

Een hele tijd geleden hadden we je moeten teleurstellen met het bericht dat R.U.S.E. uitgesteld was naar 17 september. Dit omdat er nog velen fouten zaten in de beta van de game. Nu is bekend geworden dat de game wat eerder komt. R.U.S.E. zal 7 september verkrijgbaar zijn in de VS, 9 september in Europa en 10 september in het Verenigd Koninkrijk.

Since there is some misinformation, please RT ! #RUSE will release on September, 7th in US ; 9th in Europe territories and 10th in UK.less than a minute ago via TweetDeck

 1.    488 XP
  tigertijger's avatar

  opzich wel cool ga ik hem op mijn touchscreen spelen 😉 maar goed ik weet niet ik denk dat ondanks dat de game niet slecht is dat die gaat floppen heb zoon voorgevoel

 2.    6677 XP
  Myx's avatar

  Ik heb al 2 keer de beta geprobeerd op de pc, het is wel vet alleen niet mijn smaak, als ik een rts wil spelen speel ik hem anders. De camera kan soms ook zwaar irritant zijn.

 3.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  Ik haat RTS games, maar R.U.S.E wil ik wel
  proberen op zo’n Touchbord (moet je de
  trailer checken).

 4.    4541 XP
  ps3dennis's avatar

  O ik dacht dat het een race game was ( san francisco R.U.S.H )