Er zijn al wat beelden getoond van Uncharted: The Lost Legacy, maar die lieten slechts een klein deel van het spel zien. Dankzij Game Informer is er nu ook concept-art naar buiten gekomen die laat zien waar je allemaal nog meer terecht zal komen in de game.

Naughty Dog’s art director Tate Mosesian heeft ook wat extra informatie bij dit concept-art gegeven. Zo laat hij weten dat de game zich zal afspelen in West-Ghats in India en deze locatie zorgt er voor dat de ontwikkelaar nu meer kleuren kan gebruiken dan in welk Uncharted-deel dan ook. Het spel zal ook een mystieke sfeer hebben die te vergelijken is met de eerste twee delen van de Uncharted-serie.

Het verhaal zal te maken hebben met de cultuur en de verhalen van de Hindoe. Vooral Chloe zal tijdens het avontuur veel dingen tegenkomen waar zij veel van af weet dankzij de vele verhalen van haar vader. Creative director Shaun Escayg laat weten dat het in Lost Legacy erg persoonlijk wordt voor haar, maar waarom dat is laat hij nog in het midden.

Het artwork dat is vrijgegeven check je hieronder.

blank

blank

blank