Sniper Elite 4 is nu ruim een maand verkrijgbaar en deze game krijgt natuurlijk downloadbare content. Het eerste grote pakket zal op 21 maart verschijnen en dat is gelijk het eerste hoofdstuk in een mini-campagne die ‘Deathstorm’ heet.

De Deathstorm campagne beslaat in totaal drie missies en per uitbreiding krijg je één missie te spelen. Dit eerste hoofdstuk kan je zowel alleen als met iemand samen spelen en dit speelt zich af na de gebeurtenissen uit de gewone campagne van de game.

Je zult nu Noord-Italië bezoeken, een gebombardeerde marinebasis om precies te zijn. Jouw taak is om af te maken wat men startte met het bombarderen en je eerste primaire opdracht is het verkrijgen van een mysterieus pakketje dat de codenaam ‘Deathstorm’ heeft gekregen.

Buiten de singleplayer uitbreiding om, krijgt Sniper Elite 4 ook nog nieuwe multiplayer content. Deze content bestaat uit drie nieuwe wapens, een nieuwe camo skin voor acht wapens en twee nieuwe skins voor personages. Dit zal wat geld kosten, maar ook zal er een gratis update volgen.

Deze gratis update voegt de Elimination modus aan de multiplayer toe. Hier kunnen tot maximaal 12 spelers aan meedoen die opgedeeld worden in twee teams. Het is de bedoeling dat het ene team het andere team uitschakelt door individuele spelers te doden. Zodra een speler doodgeschoten wordt, zal deze langs de zijlijn moeten toekijken. Weet het team waar hij toe behoorde echter ook een kill te maken, dan zal de speler in kwestie weer terug kunnen keren.

Als laatste verschijnt er nog een nieuwe map voor de game, ‘Night Woods’ genaamd. Deze zal net zoals de Elimination modus geheel gratis beschikbaar worden gesteld voor alle spelers van de game.

blank

blank

blank

blank

blank

blank