Afgelopen week verscheen hier het bericht dat de productie van de PS3 nog deze maand gestopt gaat worden. De levenscyclus van Sony’s derde console zal dus zo langzaamaan aan zijn einde komen. Dat is ergens ook wel logisch als je kijkt naar de periode dat deze console nu op de markt is. De PS3 verscheen hier in Europa op 23 maart 2007 en dat is inmiddels alweer bijna tien jaar geleden. Dit is een behoorlijk lange periode waarbij de PS3 inmiddels ruimschoots voorbij is gestreefd door zijn opvolger en diens jongere broertje, de PS4 en de PS4 Pro.

We stelden de volgende vraag ook al onder het betreffende artikel zelf, maar gezien het onderwerp doen we het hier graag nog een keer. Naar aanleiding van dit nieuws zijn wij benieuwd wie er van jullie, al dan niet actief, nog op de PS3 speelt. Dus bij dezen, speel jij nog op de PS3? Of heb je hem misschien aan je broertje of zusje overgedaan, omdat jij inmiddels op de PS4 speelt? Je kan hem natuurlijk ook verkocht hebben zodat jij mede daardoor de PS4 (Pro) hebt kunnen aanschaffen. Misschien staat de console wel stof te happen naast je PS4 en doe je hem niet weg omdat je een verzamelaar bent. Mocht je daarnaast nog wel op de PS3 spelen, doe je het dan voor bepaalde games ?

Je merkt het al, er zijn zoveel verschillende kanten van waaruit je dit onderwerp kan belichten en wij zijn natuurlijk benieuwd naar hoe jij hierin staat. Verpak daarom vooral weer je mening in een passende reactie voor onder dit artikel!