Uncharted: The Lost Legacy draait om Chloe en Nadine, zoveel is inmiddels wel duidelijk. De game speelt zich een jaar na de gebeurtenissen van Uncharted 4: A Thief’s End af en hoewel dit een kleinere game is in speelduur, lijkt het alsnog op een groots avontuur. Zo bevat de game bijvoorbeeld het grootste Uncharted level ooit.

Het verhaal van Nathan Drake is natuurlijk afgesloten, maar zit er in The Lost Legacy niet alsnog een klein rolletje voor hem in? Dat vroeg het PlayStation Blog aan Josh Scherr en Kurt Margenau van Naughty Dog. Uit hun antwoord blijkt dat ze wel wat ideeën voor een bijrol hadden.

Dit is het uiteindelijk echter niet geworden, omdat Nathan wat overbodig aanvoelde aangezien zijn verhaal helemaal rond is. Vervolgens gaf men aan dat ze Nathan niet gaan gebruiken voor The Lost Legacy, dus de kans op een cameo is daarmee zo goed als nihil.

“We entertained a few possible ideas around including Nate as a secondary character,”[…]”But everything we did felt superfluous because we tied it all up with Uncharted 4.”, aldus Scherr.

“We’re not going to touch on Nathan Drake in this, at all.”, aldus Kurt Margenau