Gisteren lieten we jullie al weten dat Digimon Story: Cyber Sleuth Hacker’s Memory door Bandai Namco was aangekondigd. Toen was nog niet zeker of het spel ook bij ons zou verschijnen, maar dat is dus wel het geval. Het derde deel in de serie staat gepland voor begin 2018.

In Cyber Sleuth Hacker’s Memory speel je als Keisuke Amazawa en je wordt schuldig bevonden van een misdaad die je niet hebt gepleegd. Om je onschuld te bewijzen betreed je de ‘Digital World’. Hier sluit je je aan bij een groep hackers die weer hun eigen problemen proberen op te lossen.

Het was al bekend dat er 320 verschillende Digimon in de game te vinden zullen zijn, maar nu is ook bekend dat hier 73 van nieuw zullen zijn. Tevens bevat het spel meer dan 70 zijmissies en 30 ‘Key Quests’. Ook zijn er nog 40 ‘Free Quests’, dus er zal genoeg te doen zijn. De wereld zelf zal er bekend uitzien voor gamers die eerdere delen hebben gespeeld, maar er zijn ook 30 nieuwe omgevingen te vinden.

Net als in Japan zal de game verschijnen voor de PlayStation 4 en PlayStation Vita. De eerstgenoemde versie zal zowel digitaal als fysiek beschikbaar worden gesteld, maar PS Vita eigenaren kunnen de game alleen aanschaffen via de PlayStation Store.

Er is ook een nieuwe trailer van de nieuwe Digimon Story beschikbaar gesteld. Deze is helaas alleen in het Japans, maar we willen hem jullie natuurlijk niet onthouden.