Tripwire Interactive heeft op haar eigen website bekendgemaakt dat er een gratis uitbreiding is uitgebracht voor Killing Floor 2. De uitbreiding, die ‘The Descent Content Pack’ heet, bevat twee nieuwe maps en twee wapens. De nieuwe maps zijn ‘The Descent’ en ‘Nuked’. De eerste bevat naar onze mening een gave feature, want elke keer als je in de modus Survival een wave overleeft, ga je een niveau omlaag en kom je op een willekeurige locatie terecht. De andere map is mede ontwikkeld door de community en zit nu ook in de rotatie.

De wapens die met deze nieuwe update worden toegevoegd, zijn ‘The Spitfires’ wat een fan-favorite is en de ‘Stoner 63a light machinegun’. Daarnaast is de lijst voor trofeeën aangepast in verband met de nieuwe maps. De ontwikkelaar maakte ook nog bekend dat de digitale versie tijdelijk (in Noord-Amerika) ter viering van de nieuwe content in prijs gezakt is. De game is nu met 33 procent korting te koop. Hopelijk krijgen we hier ook een actie en zodra we daar meer over weten, lees je het natuurlijk hier.

Wil je een eerste indruk krijgen van het The Descent pakket? Dan kan dat, want er is een actievolle trailer van vrijgegeven met daarbij een drietal screenshots die je hieronder kunt bekijken.

blank

blank