Eerder dit jaar maakte Activision bekend dat het aankomende deel in de Call of Duty serie weer terug gaat naar de roots van de franchise. Het spel zal traditionele combat bevatten, aldus de uitgever. Dit zegt natuurlijk nog niet heel veel over de setting van de game, maar het kan zijn dat we nu een eerste aanwijzing hebben.

Er is op Reddit namelijk artwork gelekt dat van de aanstaande Call of Duty game zou zijn. De afbeeldingen tonen de titel ‘Call of Duty: WWII’, wat direct de setting van het nieuwe deel zou aangeven, namelijk de Tweede Wereldoorlog. Verder is er nog artwork te zien wat voor box-arts ontworpen lijkt te zijn. Alle afbeeldingen kun je in de galerij hieronder bekijken.

Het is lastig om te zeggen hoe geloofwaardig deze afbeeldingen zijn, dus beschouw de informatie voorlopig als een gerucht. Wel heeft Sledgehammer Games, de ontwikkelaar van de Call of Duty game van dit najaar, eerder al eens gezegd graag een nieuw Tweede Wereldoorlog deel te willen maken. Ook zou die setting overeenkomen met de belofte dat de serie terug naar de roots gaat, want dat is waar Call of Duty begon in 2003.

Aangezien het al bijna april is zal een aankondiging van het volgende Call of Duty deel niet heel erg lang meer op zich laten wachten. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd naar wat Sledgehammer Games in petto heeft.
blank
blankblankblankblank