Brothers in Arms, een haast vergeten franchise van Gearbox Software waar we al geruime tijd niets meer van gehoord hebben. Gearbox is de franchise zelf gelukkig niet vergeten, maar of ze er veel mee doen was tot op heden niet echt duidelijk.

Een aantal jaar terug kondigden ze nog Brothers in Arms: Furious 4 aan, die als spin-off dienst deed. Deze titel heeft helaas het levenslicht nooit mogen zien en dat was het laatste project binnen deze franchise waar actief aan gewerkt werd.

Nu lijkt Randy Pitchford van Gearbox Software echter te hinten naar iets nieuws. Rami Ismail van Vlambeer tweette onlangs over het gelekte Call of Duty WWII artwork, waarop Pitchford reageerde met het bericht ‘dan ga je iets haten waar wij nu mee bezig zijn’.

Het enige wat Gearbox Software ooit gedaan heeft wat in lijn met Call of Duty ligt, is inderdaad Brothers in Arms. Hint Pitchford naar een nieuw deel in deze mooie serie? Het kan natuurlijk ook slaan op een geheel nieuw IP, desalniettemin is het opvallend. Nietwaar?

Zie jij een nieuwe Brothers in Arms wel zitten?