Battlefield 3 Beta uitnodiging bij Medal of Honor Limited Edition

Medal of Honor is nog niet eens uit, en er wordt al gesproken over Battlefield 3. EA heeft namelijk aangekondigd dat je zult worden uitgenodigd voor de Battlefield 3 Beta als je de Medal of Honor Limited Edition hebt gekocht.

Waarschijnlijk zal in deze Limited Edition net zoals in Battlefiel: Bad Company 2 een VIP voucher code zitten waarmee je speciale wapens unlockt en waarmee je toegang kreeg tot de Medal of Honor Beta. Tevens is er vermeld dat de Beta alleen toegankelijk is voor Xbox Live gold members, maar daar zullen wij dus geen last van krijgen als PlayStation 3 gebruikers. De Battlefield Beta zal volgens EA binnen 12 maanden van start gaan, dus reken er maar op dat Battlefield 3 eind 2011 – begin 2012 in de winkels zal komen te liggen.

 1. crew Redacteur -    1887 XP
  GlobalSoldier's avatar

  Had verwacht dat Battlefield 3 alleen voor de PC beschikbaar zou zijn.. Heb BF2 namelijk helemaal grijs gespeeld op de PC!

 2.    560 XP
  XRamon101X's avatar

  Als ze al zo gaan doen dat ze Xbox gaan voortrekken,
  of ik dit spel al helemaal niet meer

 3.    49 XP
  IlFenomeno's avatar

  @XRamon101X:
  Jammer dat de gasten van EA dit doen, waarom zouden ze hun multiplayer laten developen door DICE,heel veel multiplayers proberen een perfecte mix van MW2 en battlefield te maken, maar ze moeten battlefield gewoon niet in die mix stoppen. Battlefield is te traag en te cartoony, als je een goeie multiplayer developer wilt hebben moet je infinity ward hebben, en dat zie je ook in de sales 17 miljoen keer is MW2 al verkocht.Ik ga MOH Illegaal downloaden voor de pc alleen voor de singleplayer

 4.    5494 XP
  7th-son's avatar

  @IlFenomeno: Ieder z’n eigen voorkeur.
  Ik vind Modern Warfare bagger en speel toch echt liever battlefield.

  Dat ze nu al soort van Battlefield 3 “aankondigen” vind ik vreemd, aangezien Battlefield Vietnam net is aangekondigt (al is het een uitbreiding, maar toch)

 5. crew Redacteur -    1887 XP
  GlobalSoldier's avatar

  @7th-son: De game was ongeveer 2 jaar geleden al aangekondigd:p of in ieder geval… EA liet toen weten dat hij in ontwikkeling was, had alleen totaal niet verwacht datie naar de PS3 zou komen..

 6.    6677 XP
  Myx's avatar

  @GlobalSoldier: Ik ook, ben echt benieuwd hoe bf3 zal zijn 😀