Het is weer zondag en dus weer tijd voor een nieuwe Jouw mening. Deze keer stellen we de onthullingstrailer van Destiny 2 centraal. Destiny 2 werd afgelopen week dan eindelijk officieel door Bungie uit de doeken gedaan en dat deed men met behulp van een CGI trailer.

Zoals je ook in onze Special hebt kunnen lezen, gaf deze trailer nog niet veel prijs over het geheel. Daarvoor zullen we de gameplay onthulling van 18 mei af moeten wachten. Wel leent deze trailer zich natuurlijk uitstekend als onderwerp voor deze rubriek en met name dan hoe jij naar deze trailer kijkt.

Was je onder de indruk van wat je zag? Kan je het vleugje humor wel waarderen of juist helemaal niet? Belooft dit eindelijk een Destiny te worden met een goed verhaal ingeleid door de trailer, of geloof je wat dat betreft niet meer in Bungie? Belangrijker nog: wat zijn je verwachtingen voor Destiny 2? Zijn ze hoog na het zien van de beelden of was het dusdanig nietszeggend dat je liever de gameplay onthulling even afwacht?

Ondanks het beperkte beeldmateriaal dat we te zien hebben gekregen, valt hier dus genoeg over te zeggen. Twijfel daarom niet en laat je wederom horen onder dit artikel!