Modnation Racers patch zorgt voor kortere laadtijden en meer

Modnation Racers ligt al sinds 21 mei in de winkels en vlak voor de release gaf United Front Games aan dat er een patch zou komen om de laadtijden korter te maken. Volgende week is het zover, dan komt de patch om de laadtijden in te korten. Levels zullen nu 50% sneller geladen worden. Wat ons betreft nogal aan de late kant aangezien het al bijna augustus is. Maar ja, beter laat dan nooit. De patch zorgt voor nog meer dingen. Veel gamers vonden de A.I, ook wel de kunstmatige intelligentie genoemd, van de tegenstanders veel te goed.

Om nummer één te worden kostte soms veel moeite. De patch brengt daarom een nieuwe moeilijkheidsgraad, namelijk casual. Daarnaast zal het mogelijk worden om vrienden uit te nodigen voor een XP race. De onzinnige online room tussen de races door is verwijderd en de verschrikkelijke netwerk problemen zijn ook opgelost. Je wordt dus hopelijk niet meer zomaar een race uitgegooid.

Tenslotte zijn sommige challenges aangepast zodat je niet meer je controller uit het raam hoeft te gooien. En om ons helemaal tevreden te maken krijgt iedereen een gratis Tin Bucket item.

 1.    1402 XP
  Selec1's avatar

  Werd tijd.

 2.    6677 XP
  Myx's avatar

  Vet, ergerde me dood aan die laadtijden

 3.    560 XP
  XRamon101X's avatar

  WOOOW WAT EEN VETTE PATCH! moeten ze zo bij alle games doen,,
  maar beter laat dan nooit! ik vond de wedstrijden al veel te moeilijk dus komt mooi uit

 4.    156 XP
  CypherThanatos's avatar

  Beter, de laadtijden waren niet normaal lang en de racen van de story mode waren ook best wel lame! Elke keer dat ik op het punt stond als eerste finshen werd ik vol met powerups van de vijanden en doodleuk ingehaald.. Dat is ook de reden dat ik heb spel in de kast heb gegooit na 2x speln.. Maar zodra de patch er is wil ik het spel nog wel een kans geven. Want het idee achter het spel vind ik opzich wel leuk.

 5.    584 XP
  tovenaar's avatar

  @CypherThanatos: idd heb hem toevallig voor een week geleden gehaald. vind hem wel leuk maar die laadtijden en die tergende ai zorgde ervoor dat ik hem nu al niet meer speel…