Budgetzondag – Games – 1 augustus

Facebreaker

Facebreaker was een game van Electronic Arts. Deze game was helaas niet zo een groot succes geworden want de game deed het erg slecht in de verkoopcijfers. Facebreaker is een vechtgame die je niet al te serieus moet nemen. De game heeft geen graphics zoals bij UFC: Undisputed of Fight Night maar gewoon grappige vrolijke graphics. In deze game is het de bedoeling, zoals de naam al zegt, de gezicht van je tegenstander te breken. Hoewel de game het niet goed deed is Facebreaker een game waar je met vrienden veel lol aan kunt beleven.

? Prijs: £4.95
? Verzendkosten: €geen
? Link: MyMemory
? PayPal: Ja
? 5% Korting met de code: BACKFORGOOD

Mercenaries 2: World in Flames

Mercenaries 2: World in Flames is ook een game van Electronic Arts. Mercenaries 2 speelt zich af in een open wereld en je speelt de game in het 3rd person perspectief. De game bevat een redelijk goed destructie systeem. Je zou de game kunnen vergelijken mijn Just Cause 2. In deze game kun je ook vliegen in helikopters, tanks kapen en nog veel meer. Kortom gezegd, het is een game waarin je veel lol kunt beleven.

? Prijs: €12,95
? Verzendkosten: €1,95
? Link: ZH Gaming
? PayPal: Nee
? iDEAL: Ja
? Trophies: Nee

Half-Life 2: The Orange Box

Half-Life 2: The Orange Box is niet zomaar een game. Het bevat namelijk 5 games. Je leest het goed, 5 games. Het bevat deel 1 en 2 van Half-Life en ook nog eens vele uitbreidingen. Daarnaast bevat het ook nog eens Team Fortress 2 en Portal. Half-Life is volgens veel mensen één van de beste PC-games. Al deze games zijn ruim hun geld waard en verdient dus ook een plekje in jouw game-collectie.

? Prijs: €13,70
? Verzendkosten: €1,15
? Link: The Hut
? PayPal: Nee
? Trophies: Nee
? Goedkoopste plek die PayPal accepteerd: MyMemory (€17,45)

  1.    339 XP
    Solit_J's avatar

    Mercenaries 2: World in Flames was/is dat weet ik niet zeker 4.95 bij de mediamarkt

  2.    5494 XP
    7th-son's avatar

    orange box is de moeite wel!