Mass Effect: Andromeda verscheen eind vorige maand en in onze review heb je kunnen lezen wat we ervan vonden. Mass Effect: Andromeda vertelt je een mooi verhaal dat je naar verschillende planeten brengt en dat gaat gepaard met veel verkenning, combat, gesprekken en nog veel meer.

Kortom, een mooie game waar je een lange tijd mee vooruit kunt. Mocht je de game echter nog niet hebben aangeschaft, maar wel interesse hebben, dan hebben we goed nieuws. We mogen van Electronic Arts twee keer een exemplaar voor de PlayStation 4 weggeven.

Om kans te maken op één van de twee exemplaren, dien je de onderstaande twee vragen te beantwoorden.

Vraag 1: In welk jaar begint de game?
Vraag 2: Hoe heet het ruimteschip waarmee je door het heelal reist?

Weet jij de antwoorden? Stuur die dan in en volg daarbij de onderstaande stappen. Zet ook even je adres en je nickname erbij, dat maakt het afhandelen van de prijsvraag gemakkelijker mocht je de winnaar zijn.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Mass Effect Andromeda'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Electronic Arts zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 14 april 2017. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Electronic Arts.