Dat de Call of Duty van dit jaar zich af gaat spelen ten tijde van de Tweede Wereldoorlog, dat staat al zo goed als zeker vast. Het is nu alleen nog geduld hebben totdat Activision de game officieel onthult, wat gezien de historie van de franchise ongeveer in mei gaat gebeuren.

Gisteren dook er alleen wel plots een foto op van een poster die dient ter promotie van de game. Het lijkt erop dat er met een telefooncamera flink ingezoomd is om de poster te kunnen vastleggen, want de kwaliteit is niet heel geweldig. Volgens een analyse van Reddit hebben we hier echter wel te maken met een echte leak en geen neppe, waarvan er nu veel rondzweven.

Deze poster meldt een releasedatum van 3 november, wat ook weer in lijn ligt met de historie van de franchise. Zo komen Call of Duty games vaak rond deze datum uit, Infinite Warfare kwam bijvoorbeeld uit op 4 november.

Al is het echte werk omtrent Call of Duty: WWII natuurlijk de reveal trailer, langzaamaan druppelt er toch steeds meer info over de game naar buiten en dat is altijd welkom.

Gelekte poster

Analyse Reddit