Shu is een 2.5D platformgame van Coatsink Software. Het spel verscheen in oktober vorig jaar voor de PlayStation 4 en PC. Toen de game werd aangekondigd, beloofde de studio ook een versie voor de PlayStation Vita, maar hier hebben we sindsdien niets meer over gehoord. Toch zal het spel nog altijd voor de handheld uitkomen, zo blijkt nu.

Coatsink Software heeft namelijk aangekondigd dat Shu op 23 mei voor de PlayStation Vita zal verschijnen. Shu kost €11.99 in de PlayStation Store en toen de game werd aangekondigd, meldde de ontwikkelaar ook dat Shu Cross-buy zal ondersteunen. Waarschijnlijk kun je de PS Vita versie volgende maand dus gratis downloaden als je de game al op de PlayStation 4 bezit.

Tegelijkertijd heeft Coatsink Software ook gratis DLC voor Shu aangekondigd. Het gaat hier om zes nieuwe levels. Deze DLC zal direct bij de PlayStation Vita versie inbegrepen zitten. De levels zullen op 23 mei, wanneer de PS Vita versie dus uitkomt, gratis beschikbaar worden gesteld voor de PlayStation 4.