Guerilla Games is flink bezig aan nieuwe titel

Vele van jullie weten waarschijnlijk al dat Guerilla Games de maker is van alle Killzone games. Niet alleen dat, maar de studio is ook nog eens Nederlands! De nieuwste game van deze studio, Killzone 3 zal in 3D speelbaar zijn en waarschijnlijk PlayStation Move functies met zich meebrengen. De game zal in februari 2011 uit gaan komen.

Nu heeft Guerilla bevestigt tegenover Exophase dat ze hard bezig zijn met een andere titel. Ze hebben nog helemaal niks over de titel losgemaakt, zelfs geen kleine hints wat voor soort game het zal gaan worden. Guerilla is nu flink bezig met het bedenken van ideeën voor hun nieuwe game. Wij zijn in ieder geval wel benieuwd naar de nieuwe titel van Nederlands trots.

 1.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  Epic.

 2.    356 XP
  xjoeyxx's avatar

  vet 😀

 3.    425 XP
  jamez's avatar

  Ben benieuwd.

 4.    449 XP
  AT1LLA's avatar

  aub geen shooter!! 😀

 5.    2785 XP
  jimke1's avatar

  dit wisten we al maar fijn om te horen

 6.    584 XP
  tovenaar's avatar

  flink bezig…. ik las voor 2 dagen geleden dan herman hulst (of hoe heet die man)
  heeft gezegd dat ze onder de werknemers een beetje ideeën aan het opdoen zijn voor een nieuwe ip.. maar dat ze er pas echt mee gaan beginnen na killzone 3..

 7.    5494 XP
  7th-son's avatar

  we zullen wel zien wat ze brengen

 8.    99 XP
  Ronald's avatar

  Ik heb ook zat ideeën maar dat wil nog niet zeggen dat ik er wat mee ga doen. Tegenwoordig is ook alles nieuws. Laat ze eerst Killzone 3 maar is over de finish trekken.

 9.    518 XP
  rufuzmitchell's avatar

  Ik weet nog dat in de PS2 dagen de eerste Killzone uitkwam en even daarvoor (of was het toch daarna?) brachten ze ook nog Shellshock Nam’67 uit. wss. van een ander team,maar wel van guerilla….Ik vond het een erg vermakelijke third person shooter, die ook nog eens behoorlijk rauw was.

  helaas hebben ze die shellshock licensie uitbesteedt aan rebellion en het resultaat is Shellshock Bloodtrails en dat is een behoorlijke bout-game.

  zou mooi zijn als Guerilla weer eens met een third person game op de proppen komt,maar dan met de graphics engine van Killzone!