Nieuwe 3rd party accessoires voor de PlayStation Move

Iets langer dan een weekje geleden hadden we een nieuwsbericht voor je waar we verscheidene 3rd party accessoires voor de PlayStation Move konden onthullen. Dit waren allemaal verschillende soorten accessoires waaronder een klem voor de PlayStation Eye waardoor je hem boven op je HDTV kon bevestigen. Daarnaast waren er nog hand guns waarin je je PS Move kunt doen om het gamen nog realistischer te maken.

Nu hebben we nieuwe 3rd party accessoires voor je. Deze zijn van de hardware ontwikkelaar CTA Digital.We hebben ze al vaker gezien, de oplaadstations voor de PlaySation Move controllers. Je hebt ze in varianten voor 2 controllers of 4. Echter doet CTA Digital het een stukje anders. In hun oplaadstation kun je namelijk naast 2 PS Move controllers ook nog eens kiezen om 1 PS3-controller op te laden.

Tevens komen ze met nog een PlayStation Move oplaadstation voor 4 PS Move controllers. Helaas is het bij deze niet mogelijk om een PS3-controller op te laden. Bij de andere oplaadstations moet je het koppelen aan de USB-poort in je PS3 om je controllers te moeten opladen. Bij deze oplaadstations is dat anders, je krijgt hier namelijk de keus om het op te laden via het stopcontact. Deze zullen vanaf 25 augustus verkrijgbaar zijn.

Eén van de PlayStation Move games die 2 PS Move controllers zal verplichten is The Fight. Dit is een fighting game dat alleen compatibel is met de PS Move. CTA Digital komt met speciale handschoenen om het spelen van deze game nog realistischer te maken. Je kunt je PS Move eenvoudig in de handschoen schuiven waardoor het stevig vast zit. Tevens hebben we nog wat afbeeldingen van deze accessoires voor je. Je kunt ze hieronder bekijken.

[nggallery id=388]

 1.    564 XP
  Rox92's avatar

  Haha die andere accesoires zijn oke maar die handschoenen zijn gewoon teveel van het goede XD

 2.    584 XP
  tovenaar's avatar

  hahahahaha die handschoen is te lame… 😛

 3.    16 XP
  elmalonl's avatar

  ben je toch een nerd als je die handschoenen neemt :d

 4.    215 XP
  Tijmen's avatar

  Die handschoenen doen me denken aan de Power Glove. NOW YOU’RE PLAYING WITH POWER BITCHES!

 5.    6677 XP
  Myx's avatar

  De dock vind ik stiekem erg vet :$