De PlayStation 4 is van zichzelf al een mooi apparaat, maar je kan dit natuurlijk nog mooier maken. Hiervoor zijn er speciale skins die geheel op maat worden gemaakt. Consolestickers.nl heeft drie keer een skin naar keuze beschikbaar gesteld die wij via deze prijsvraag mogen weggeven.

Je PlayStation 4 kan je middels een skin van Consolestickers.nl behoorlijk opleuken en je hebt daarbij keuze uit heel veel verschillende opties. Denk aan bepaalde kleuren, vlaggen, opdrukken, natuur, steden en nog veel meer. Het assortiment is ongekend uitgebreid.

Of je nu een PlayStation 4 (classic), PS4 Slim of PS4 Pro hebt, dat maakt in dit geval niet uit. Als jij de winnaar bent, krijg je een vrije keuze in welke skin je wilt hebben ter waarde van €14.95.

Wat moet je doen om kans te maken op één van de drie gratis skins die wij weggeven? We houden het gemakkelijk. Stuur even een mailtje en geef aan waarom jouw PlayStation 4 wel een likje verf kan gebruiken. Volg daarbij de onderstaande stappen en je maakt automatisch kans.

Alvast een kijkje nemen in het uitgebreide assortiment van Consolestickers.nl? Dat kan hier.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'PS4 Skin'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PlaySense en Consolestickers.nl zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 30 april 2017. PlaySense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Consolestickers.nl.