In juni verschijnt de eerstvolgende grote uitbreiding voor The Elder Scrolls Online. Deze uitbreiding heet kortweg ‘Morrowind’ en kenners van de franchise weten natuurlijk wat dat te betekenen heeft. Met Morrowind wordt er een geheel nieuw gebied aan de game toegevoegd, maar dat is natuurlijk lang niet alles.

Zo zal er ook een nieuwe klasse naar de game komen en dat is de Warden. Deze klasse heeft nu een nieuwe trailer gekregen om te laten zien wat de mogelijkheden en vaardigheden van deze klasse zijn. Check deze trailer hieronder en kom weer wat meer over Morrowind te weten.

Wardens beschikken over een breed assortiment aan vaardigheden en helpen de wildernis en mensen van Tamriel te beschermen. Met de wendbaarheid om te schakelen tussen iemand die ernstige schade kan uitdelen, een genezer of beschermer, introduceert de Warden met diens krachtige en op natuur gebaseerde magie een volledig nieuw element in ESO. De Warden kan volledig naar eigen speelstijl en keuze worden aangepast – roep een War Bear op, omhul jezelf in steenhard ijs of tover genezende planten uit de grond.

Deze uitbreiding zal op 6 juni verschijnen.