Ontwikkelaar Respawn Entertainment en uitgever EA hebben een datum geprikt voor de aankomende gratis uitbreiding voor Titanfall 2, die A Glitch in the Frontier heet. Vanaf 25 april is de nieuwe content beschikbaar en deze bevat twee maps. De eerste met de naam Glitch (hierboven afgebeeld) is voor alle modi bedoeld en is geïnspireerd op de thuisplaneet van Captain Lastimosa. Deze zie je in de game terug als het level waar de tutorial te spelen is. De map bevat veel verticaliteit en mogelijkheden om de vijanden via de flanken aan te vallen.

De tweede map, Deck, is voor de Live Fire modus, die eerder dit jaar werd toegevoegd aan Titanfall 2. De blauw en wit ogende map lijkt een stuk kleiner te zijn, maar wederom veel verticaliteit te bevatten. De genoemde modus zal samen met deze content ook in private matches te spelen zijn. Naast de twee maps wordt de M.R.V.N factie beschikbaar gesteld en een nieuwe modus, ‘Marked for Death’. Het hoofdmenu zal opgefrist worden om ervoor te zorgen dat je gemakkelijker kunt navigeren, nieuws kunt checken en meer dat Respawn Entertainment onder de aandacht wil brengen.

Verder kun je qua Gen levelen tot rank 100 en komen er nieuwe Gen iconen voor de callsigns. Voor elke 10 Gens krijg je een nieuw icoon. Straks kun je ook kiezen uit Prime executies en er komt nog een nieuwe executie bij, die Get to the Point [Pulse Blade], heet. Bekijk hieronder nog de actievolle trailer van de aankomende gratis uitbreiding.