TV3 maakt het goed met Kevin Butler

Herinneren jullie het je nog? Een tijdje geleden hadden we het nieuwsbericht waarin de Nieuw Zeelandse zender TV3, een reclame zowat letterlijk had gekopieerd van Sony Computer Entertainment. In de reclames van Sony speelt een man die we natuurlijk allemaal kennen: Kevin Butler.

Kevin Butler had hier uiteraard op gereageerd, zijn reactie kon je lezen op het officiële PlayStation Blog van de Verenigde Staten. Blijkbaar wist TV3 dat Sony wist van hun vreselijke rip-off en hebben ze besloten het goed te maken.

Ze maken het niet goed met een excuus brief. Nee, TV3 heeft naar Kevin Butler wat goedmakertjes gestuurd. Deze goedmakertjes zijn naar onze mening wel erg komisch. Kevin Butler heeft namelijk een doos vol zoetigheden mogen ontvangen, een seizoen van Flight of the Conchords en nog veel meer. Kevin Butler heeft hier een foto van getweet en je kunt het hieronder bekijken.

 1.    560 XP
  XRamon101X's avatar

  Ik hou van die kerel xD.
  Moet je z’n reclames eens zien op youtube haha!

 2.    1569 XP
  Wouter1980's avatar

  Blijkbaar wist TV3 dat Sony wist van hun vreselijke rip-off en hebben ze besloten het goed te maken.

  volgens mij klopt die zin niet helemaal, maar wel netjes dat ze het goedmaken.

 3.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  Geweldig!

 4.    6677 XP
  Myx's avatar

  HAHAH, faking vet 😀

 5.    494 XP
  Boskrplanet's avatar

  En ondertussen heeft iedereen van TV3 gehoord… Volgens mij is dit allemaal van vooraf gepland van TV3, vind ik schaamteloos.

 6.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  wel lekker reclame gemaakt voor hun zender :P, maar ach ja wat maakt het uit…