Persona 5 dancing en fighting games? Atlus registreert meerdere domeinen

Ontwikkelaar Atlus, die verantwoordelijk is voor het onlangs uitgekomen Persona 5, heeft deze maand een flink aantal domeinen geregistreerd. Zo is er een ‘P5AG.jp‘ domein geregistreerd, wat mogelijk kan duiden op ‘After Golden’ en men heeft ook ‘P5R.jp‘ geregistreerd. Wat dit betekent weten we echter niet. ‘P5A.jp’ kan duiden op een mogelijke Arena-game, zoals men ook heeft gedaan met Persona 4, oftewel een fighting game.

Verder is er nog een ‘P5D.jp’ geregistreerd, wat kan duiden op een mogelijke dancing game, zoals men wel eens eerder heeft gedaan en er is ook nog een ‘P5U.jp’ vastgelegd. Al deze domeinen zijn van Atlus zelf en geregistreerd in april, de maand waarin Persona 5 eindelijk in het Westen uitkwam.

Wat Atlus precies van plan is weten we niet, maar daar zal later dit jaar ongetwijfeld meer duidelijkheid over komen. Persona 5 is de bestverkopende Persona game tot nu toe en krijgt ook hier in het Westen, geheel terecht overigens, heel veel waardering.

Boxshot Persona 5

Persona 5

Releasedatum:
04-04-2017
Genre:
JRPG
Uitgever:
Atlus
Ontwikkelaar:
Ultiem in de buidel tasten voor Persona 5 Ultimate Edition
Gepubliceerd op 25 okt, 2017 om 10:04
Persona 5: Dancing Star Night en Persona 3: Dancing Moon Night aangekondigd met een officiële trailer
Gepubliceerd op 2 aug, 2017 om 15:26
Persona 5 krijgt een eigen anime serie
Gepubliceerd op 31 jul, 2017 om 16:02
Fan maakt Instant Messaging app uit Persona 5 na
Gepubliceerd op 26 jun, 2017 om 15:32
  1.    2417 XP
    20style [20]'s avatar

    Top spel maar enigste wat mij stoort is de “saving” kheb juist opgemerkt dat ik heel veel opnieuw moest doen omdat ik dacht dat het gesaved was. Jammer maar het blijft leuk ook mijn allereerste keer dat ik een persona game speel.