Resistance 3 wordt aangekondigd op de Gamescom?

Er gaan al een langere tijd geruchten rond over Resistance 3. De game is tot op heden nog niet aangekondigd, maar we krijgen er steeds teases bij. De Resistance games worden door Insomaniac Games ontwikkeld, het bedrijf staat ook bekend om de Rachet & Clank games.

Insomaniac Games heeft in hun nieuwsbrief laten weten dat ze bevestigen een aankondiging gaan aankondigen. Tevens hebben ze ook gezegd dat ze een nieuwe game zullen aankondigen tussen nu en de Penny-Arcade Expo. Dit betekend dat Isomaniac bezig is met maar liefs 2 games. Dat zou kunnen betekenen dat er misschien ook nog een nieuwe Rachet & Clank aangekondigd kan worden. Als een extra bevestiging heeft Insomaniac wel iets heel verdachts in hun nieuwsbrief gezet. zo schrijven ze namelijk:

We’re really excited to finally reveal this project, and we couldn’t resist being the first to share the news with you.

Verder bevestigt Insomaniac dat de mensen die op hun nieuwsbrief geabonneerd zijn als eerste de trailer van hun nieuwe project te zien zullen krijgen.

 1.    449 XP
  AT1LLA's avatar

  Ik vond de spilscreen co-op in r1 heel leuk.
  Toen ze dat bij r2 niet hadden vond ik de game al niks.
  nu hopen dat r3 dat nu wel heeft.

 2.    169 XP
  nWo_PsyKoMaNiaK's avatar

  Het zal dan wel geen R en C game worden, vermoed ik.

 3.    1865 XP
  elazzja's avatar

  Als Insomniac niet aan het liegen is wordt R3 één van de beste shooters ooit. Er was een forum niet zo lang geleden en de fans konden zeggen wat er slecht was aan R2 en wat er in R3 aanwezig moet zijn. Ze zeiden dat ze alles zouden toepassen.

 4.    356 XP
  xjoeyxx's avatar

  kan niet wachtend 😀 😀

  check trouwens nog ef het stukje na op spelfouten staan er wel een paar in

 5.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  Niks voor mij. Ik speel liever Oorlog shooters.