Dat er een nieuwe Hot Shots Golf aan zit te komen wisten we natuurlijk allang, maar over een Westerse releasedatum heeft Sony lang haar mond gehouden. Daar komt vandaag verandering in, want de game is nu ook aangekondigd voor de rest van de wereld.

Met een nieuwe trailer, die nagenoeg hetzelfde is als de Japanse, maakt Sony de komst van de game bekend. De game zal hier in Europa uitgebracht worden onder de noemer ‘Everbody’s Golf’, terwijl deze in Japan ‘New Hot Shots Golf’ heet. Een blogpost van Sony Interactive Entertainment geeft meer details over de game, zoals de releasedatum van 31 augustus.

Daarnaast komt er ook een beta, deze begint op 26 mei en eindigt op 28 mei. De details hierover worden snel bekendgemaakt, hier moeten we dus nog even op wachten.

De game biedt de welbekende drie-klik shot mechanics alsook enkele nieuwe features, zoals het personaliseren van je personage, online modi en andere activiteiten waaronder vissen, buggy racing en schatzoeken. Dit alles gebeurt in de open-wereld van de game, waar je ook andere spelers kunt ontmoeten.

https://youtu.be/jbv5qnspMQg