Het heeft even mogen duren tot de aangekondigde DLC Pack 3 voor Dragon Ball Xenoverse 2 zijn releasedatum kreeg, maar Bandai Namco heeft nu laten weten dat dit 25 april is geworden, relatief snel dus. Deze DLC zal voor fans erg belangrijk zijn, aangezien SSR Goku Black eindelijk speelbaar zal zijn binnen Xenoverse 2. Verder zal ook master Zamasu het roster joinen evenals de schurk Bojack. Nieuwe moves, kostuums en items zullen ook deel uitmaken van de release.

Bandai Namco liet ook nog weten dat er nog een nieuwe update komt, die komt een dag voor de nieuwe DLC uit. Met deze update gaat men weer gratis content toevoegen aan de game. Welke content dit precies is, wilde Bandai Namco nog niet zeggen, maar vermoedelijk zijn dit enkele nieuwe skills en kostuums.

Met de release van deze nieuwe uitbreiding hebben fans nog slechts één pakket om naar uit te kijken als onderdeel van de Season Pass, met waarschijnlijk de Future Trunks/Goku Black geschiedenis als verhaalmissie en SSGSS Vegito en Fused Zamusu als personages.